Ilmastokatsaus on säähän ja ilmastoon keskittyvä Ilmatieteen laitoksen tuottama verkkolehti, joka jatkaa vuonna 1881 aloittaneen paperilehden perinteitä. Vanhoja painetun lehden artikkeleita ja tilastoja voi edelleen käydä lukemassa PDF-muodossa osoitteessa:

http://ilmatieteenlaitos.fi/ilmastokatsaus-arkisto.
Verkkolehden vakioartikkelit koostuvat muun muassa edeltävän kuukauden säätä ja tilastoja tarkastelevista kuukausikatsauksista sekä tuoreimmista vuodenaikaisennusteista. Näiden lisäksi kirjoitukset tulevat keskittymään siihen, mistä useissa kahvipöydissä kulloinkin keskustellaan, eli ajankohtaiseen säähän ja sen taustoihin. Toivottavasti viihdytte Ilmatieteen laitoksen asiantuntijoiden kirjoittamien artikkelien parissa!

Kommentteja ja kehitysehdotuksia otamme mielellämme vastaan sähköpostitse osoitteessa ilmastopalvelu@ilmatieteenlaitos.fi.

Pauli Jokinen

Päätoimittaja