Heinäkuu oli sateinen ja varsinkin alkukuusta epävakainen. Lähes koko maassa heinäkuun sademäärä oli vähintään tavanomainen tai tavanomaista suurempi.

Suunnittelemme Ilmastokatsauksen toimituksessa uutta digilehden osiota, joka tarjoaa kurkkauksen ilmaston ja sen muutoksen yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Nyt voit antaa omat mielipiteesi ja ehdotuksesi tämän osion sisältöön vastaamalla lyhyeen kyselyyn: vastaa kyselyyn >>

Tässä Ilmastokatsauksen numerossa on Ilmasto, yhteiskunta ja talous -osion taustoja valottava artikkeli siitä, millaisia ilmastonmuutoksen kustannukset voivat yhteiskunnalle olla, jos muutosta ei hillitä tai siihen ei sopeuduta. Toisaalta ilmastonmuutoksen kustannukset voivat olla myös mahdollisuus. Mukavia lukuhetkiä!


Palautetta, juttuvinkkejä ja muita terveisiä voi lähettää osoitteeseen ilmastokatsaus@fmi.fi

Kuva: Harri Haukka

Lähdeviite
DOI: 10.35614/ISSN-2341-6408-IK-2020-07-00